Region

Teška nesreća u Hrvatskoj: Poginula tri mladića

Cijelu noć trajao je uviđaj, put je bio satima zatvoren. Policija još nije saopštila uzrok nesreće.

Zvonimir Barisin/PIXSELL/Ilustracija | Teška nesreća u Hrvatkoj

U teškoj nesreći koja se sinoć dogodila kod Križevaca u Hrvatskoj poginula su trojica mladića. Nesreća se dogodila na državnoj cesti DC-22 između Orehovca i Guščerovca, kod skretanja za mjesto Međa, oko 22:15. Kako piše Podravski, poginula su tri mladića s kalničkog područja.

Došlo je do slijetanja automobila Audi A3 križevačkih registracijskih oznaka i udara u ogradu mosta preko kanala. Tri su muške osobe u nesreći smrtno stradale, javila je Policijska uprava koprivničko-križevačka, prenosi Index.hr.

Kako saznaje Podravski.hr, poginula su tri mladića s kalničkog područja. Navodno su dvojica iz mjesta Borje, a jedan s Kalnika, starosti 23, 27 i 29 godina. Vvozio je najmlađi. Kako dodaju, na istom su mjesti prije 10 godina poginuli brat i sestra, također iz Kalnika.

Cijelu noć trajao je uviđaj, put je bio satima zatvoren. Policija još nije saopštila uzrok nesreće.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh