Region

TRENUTAK UŽASA! POGLEDAJTE MOMENAT SUDARA AUTOMOBILA NA AUTO-PUTU! “Fiat” juri u kontra-smjeru, udara u auto i GORI!

Ovo je momenat kada je došlo teške saobraćajne nesreće na auto-putu “Miloš Veliki” u kojoj je dve osobe povređene.

Nesreću je izazvao vozač “fijata” koji se, prema našim informacijama, kretao brzom trakom u kontra-smeru, a potom se sudario sa automobilom marke “hjundai”.

Na Telegram nalogu 192_rs pojavio se i trenutak kada su se automobili sudarili. Jedan od vozača je ispričao da je nakon izlaska za Obrenovac, u smeru ka Beogradu, u jednom trenutku uočio automobil koji je išao u suprotnom pravcu.

– Prvo sam pomislio da se vozač pogubio i pogrešio smer. Čak sam hteo da ga zaustavim i da mu pomognem. Međutim čovek je vozio u kontra-smeru i to brzom trakom, što je ravno samoubistvu. Bila su dvojica muškaraca u kolima i mahala su ostalim vozačima, ali sam stekao utisak kao da su na taj način želeli da upute izvinjenje – priča vozač koji se javio našoj redakciji.

Kako kaže, nije mu jasno zbog čega vozač “fijata” nije makar vozio zaustavnom trakom ili pokušao da zaustavi automobil i napravi polukružno okretanje.

Inače u udesu je povređena žena koja je bila za volanom “hjundaija” u koji se zakucao “fijat”, ali i vozač tog automobila.

– Kolima Hitne pomoći oni su prevezeni u KBC Zemun gde su im konstatovane teške povrede – navodi izvor iz istrage, prenosi Kurir.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh