Region

Uhapšen osumnjičeni za udaranje djeteta kolima na protestu u Gornjem Milanovcu

Policija je, kako GMInfo saznaje, uhapsila osumnjičenog, koji je na protestu u Gornjem Milanovcu, u Srbiji, autom udario dijete kod raskrsnice Karađorđeve i Glavne.

Hitna pomoć Srbijaa - hayat

Kako prenosi GMInfo, radi se o muškarcu starom 36 godina, sa prebivalištem u Gornjem Milanovcu. Test na alkohol je bio negativan, za narkotike će rezultati tek stići, navodi se.

Dijete je odmah prebačeno u Hitnu pomoć i, kako GMinfo saznaje, nije životno ugroženo.

Kako je naveo jedan od organizatora protesta Nebojša Jovanović za N1, građani su se okupili ispred policijske stanice u tom gradu. Vozač je prema njegovim riječima nakon incidenta pobjegao sa mjesta incidenta.

Kristina Milošević, koorganizatorica protesta u ovom gradu, navela je u uključenju za Dnevnik N1 da se sve odigralo u dijelu grada koji je poslije 18 sati zatvoren za vozila i da se na mjestu incidenta inače parkiraju autići koje voze mala djeca.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh