Region

Kod Daruvara se utopio 32-godišnji muškarac

Na ribnjacima u Končanici kod Daruvara u ponedjeljak popodne utopio se 32-godišnji muškarac, potvrdili su vatrogasci koji su odmah po dojavi krenuli u potragu za nestalim muškarcem čije je tijelo locirano zahvaljujući dronovima HGSS-a.

Utapanje - bistrobih.ba

Lokalni mediji neslužbeno navode da je ušao u vodu oko 13,30 sati kako bi otplivao do čamca na ribnjaku, no uskoro je potonuo.

Njegovi kolege odmah su alarmirali hitne službe, a županijski vatrogasni zapovjednik Josip Heger potvrdio je da je tijelo nesretnog muškarca pronađeno kasnije u poslijepodnevnim satima.

“Na teren su odmah izašli pripadnici Javne vatrogasne postrojbe Daruvar i DVD-a Končanica, a u pomoć su stigli i pripadnici HGSS-a Daruvar”, kazao je zapovjednik Heger.

Vatrogasci su, dodao je, bili u pripravnosti za ronjenje, no tijelo je prije toga locirano zahvaljujući dronovima HGSS-a.

Točan uzrok smrti trebala bi biti otkriti obdukcija. prenosi n1


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh