Region

Majka učenika ubice se seli iz Beograda! Plaši se za kćerkin i svoj život: Ne planira da se vrati u stan!

Dječak Kosta K. (13) u srijedu 3. maja izvršio je težak zločin u osnovnoj školi “Vladislav Ribnikar” na Vračaru kada je ubio osam učenika i radnika obezbjeđenja u vaspitno-obrazovnoj ustanovi.

Dječak Kosta - Petar Aleksić, Nemanja Nikolić, Privatna arhiva

Majka i sestra masovnog ubice od tada nisu u porodičnom stanu, a kako Republika.rs saznaje tamo se neće ni vraćati.

Roditelji Koste K. su ugledni beogradski intelektualci, veliki stručnjaci u svojim poslovima. Otac je poznati doktor, specijalista radiologoje, a majka je asistent na Biološkom fakultetu u Beogradu, gdje se bavi naučnim radom.

Nakon užasa koji je Kosta napravio, otac Vladimir K. je u pritvoru, a majka je sa mlađim djetetom, kćerkom starom deset godina, zbrinuta kod rođaka van Beograda.

Kako portal Republika.rs saznaje iz kruga poznanika, ona je i dalje u šoku i prikuplja snagu da nekako brine o mlađoj kćerki kojoj je pozlilo kada je na času klavira saznala šta je njen brat uradio.

– Kostina majka, iako je jaka žena, ne može da dođe sebi nakon sinovljevog zločina. To koliko je potresena se ne može opisati riječima – kaže poznanica.

Prema riječima sagovornice, ona ne planira da se vrati u stan u kojem su porodično živjeli. Čak razmišlja i da ga proda. Osim teških uspomena kojima ne bi željela da se vrati, ona se brine i za sigurnost kćerke, pa i nje same.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh