Region

UBICA IZ MLADENOVCA STAO U ODBRANU DJEČAKA KOJI JE POBIO DRUGARE: Svađa oko masakra na Vračaru povod za novi užas

Tema razgovora bio jeziv zločin.

Srbiju su ove nedelje potresla dva užasna događaja, nezapamćena u našoj istoriji. Najpre je u sredu ujutru maloletni dečak ubio 8 đaka i čuvara u Osnovnoj školi Vladislav Ribnikar na Vračaru, a samo dan posle U. B. (21) ubio je 8, a ranio 14 osoba, u masakru koji je započeo u selu Dubona kod Mladenovca.Sada se otkriva da su ova dva užasna zločina, po svemu sudeći, na jedan način povezana. Naime, kako je za Telegraf.rs rekao ujak jedne od žrtava U.B, horor u Duboni je počeo baš zbog rasprave ubice sa meštanima, a tema je bila masovno ubistvo u školi na Vračaru.

Kako navodi, čuli su da je U. B. bio sa nekim u automobilu kada je otišao da kupi cigarete i došao do ekipe mladih okupljenih kod škole.

– Branio je i opravdavao ovog malog koji je pucao u školi na Vračaru. Rekli su mu da ne može tako da govori. Misle da je to bila kapisla da ode po oružje. Selo je zavijeno u crno. Ljudima pored je zatvorio kuću. Deca su im bila za primer. I sin, i ćerka – prenosi Telegraf.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh