Region

SVE ĆU VAS POBITI! PRIJETEĆA PORUKA ISPRAZNILA ETF U PODGORICI: MASAKR U SRBIJI JE NIŠTA ZA OVO ŠTO SAM SPREMIO

Prijeteća poruka kojom se najavljuje masakr na Elektrotehničkom fakultetu u Podgorici stigla je danas na više adresa u glavnom gradu Crne Gore.

fakultet - ETF Podgorica

Na e-mail adresu univerziteta danas u 15.05 sati stigla je prijeteća poruka sa naslovom “SVE ĆU VAS POBIT”.

Isti mail je prema navodima stigao i na još nekoliko adresa.

Ovo što se desilo u Srbiji je ništa što sam ja spremio za elektrotehnički fakultet… Vidjet ćete danas svi vi što ste me osuđivali i maltretirali, a posebno profesori što su se umislili da su neko i nešto… Ima da bude kasapnica neviđena na Univerzitetu! Samo čekajte ako smijete – piše u prijetećoj poruci koji je stigao sa adrese “killeretf”.

Vijesti navode da inspektori sa IT stručnjacima uzimaju materijalne dokaze i da su prostorije Elektrotehničkog falukteta evakuisane.

Učenik sedmog razreda, podsjetimo, ubio je u srijedu ujutru u Osnovnoj školi “Vladislav Ribnikar” na beogradskom Vračaru osmero učenika i čuvara Dragana Vlahovića, prenosi Kurir. prenosi hayat


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh