Region

“SJEDILI SU I PRIČALI, ON IM JE PRIŠAO…” Stravična ispovijest dede ubijenog policajca – sa ubicom u kolima bio još jedan mladić?!

Po selu se priča da je sa ubicom u kolima bio još jedan mladić koji je vozio.

Uroš B. - društvene mreže

Oni su tu sjedili i pričali, on im je prišao i upucao ih iz čista mira. Ubio mi je unuka i unuku, kaže deda policajca Milana Panića i njegove sestre koji su bili žrtve pomahnitalog ubice Uroša B., piše srbija danas.

Mladić je osim njih dvoje ubio još šestoro ljudi, ranio njih 13, a potom pobjegao i potjera za njim, koja je počela nešto prije ponoći je i dalje u toku.

– Javili su nam da su upucani, kad smo otišli tamo, bili su mrtvi, pokriveni. Narod se skupio, počeli su da plaču… Šta da kažem više – rekao je potreseni čovjek.

Kaže i da se njegov unuk nije družio sa ubicom jer je, prema dedinim riječima, on bio “propalitet”.

– Oni su sjedili i pričali, on im je prišao… Ovaj jedan mu rekao “šta radiš to”, on izvadio iz kola kalašnjikov i počeo da puca. Jedan komšija što je bio tu sa njima, on je bio ranjen, umro je u bolnici. Još jedna djevojka je ranjena, ali je živa – priča deda.

Kako tvrdi, po selu se priča da je sa ubicom u kolima bio još jedan mladić koji je vozio.

– Priča se da su bili prvo u Orašju, pa došli tu. Kažu da mi je unuka i unuku upucao u potiljak, da ga nisu ni vidjeli… – priča potreseni čovjek, piše Blic.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh