Region

POTRESNE RIJEČI MAJKE DJEVOJČICE KOJU JE UDARIO KAMION: Otkrila detalje TEŠKE NESREĆE

Hitna pomoć je odmah stigla na mjesto nesreće, ali djevojčici nije bilo spasa.

Nesreća u Srbiji - espreso

Kamion koji je danas pregazio petogodišnju djevojčicu, zavio je Karaburmu u crno.

Naime, ispod Pančevačkog mosta u Ulici Vuka Vrčevića, kod “beton baze”, kamion je prešao preko djevojčice i usmrtio je na mjestu.

Kako je otkrio rođak za Kurir scena je bila jeziva, a roditelji su već su doživjeli istu tragediju, jedno dijete im je stradalo dok se igralo na ulici.

– Molila me da ide kod bake da se igra i uhvatila brata za ruku koji ima 5 godina i on je na sekund pustio – priča majka kroz suze za Kurir i dodaje:

– On je krenuo da se igra, i htio da je povuče, ali je pustio, mali je. Tad je naišao kamion i samo sam čula udarac. Istrčala i kad sam vidjela scenu, onesvijestila sam se.

Ispred kuće ove porodice sjede otac i četvoro njihove djece, uplakani, dok majka tješi kćerkicu.

Hitna pomoć je odmah stigla na mjesto nesreće, ali djevojčici nije bilo spasa.

Očevidac i prijatelj porodice kaže da su vidjeli šta će se desiti i da su izletjeli da spriječe tragediju.

– Nisu vidjeli ni nas ni dijete, kad sam mu rekao da je zgazio dijete rekao mi je da lupam gluposti – kaže naš sagovornik.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh