Region

Užas u Srbiji: Šestogodišnji dječak upao u septičku jamu i stradao

On je plutao u vodi, rekao je otac dječaka Zoran

U selu Rogača u Srbiji jučer se dogodila tragedija u porodici Nikodijević kada je šestogodišnji dječak upao u septičku jamu.

Maleni Nemanja je kako se vjeruje iskoristio trenutak dok je njegov otac, koji je došao iz treće smjene zaspao, pišu Novosti.

Dijete je izašlo iz kuće napolje da se igra i tada se pretpostavlja se okliznuo i upao u septičku jamu dimenzija 3×2 metra, koja je bila napunjena vodom.

– Samo sam se jednog momenta trgnuo iz sna i vidio sam da mi nema sina. Istrčao sam napolje i imao šta da vidim. On je plutao u vodi. Brzo sam ga izvukao, pokušao reanimaciju. Odmah sam zvao hitnu pomoć i policiju. Ali, za mog sina već je bilo kasno. Ne znam šta ću i kako dalje bez njega – rekao je otac dječaka Zoran.

Više javno tužilaštvo u Beogradu naložilo je da se tijelo prenese na Institut sudske medicine zbog obdukcije.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh