Region

Zbog snijega odsječena novovaroška sela

Nekoliko desetina domaćinstava po novovaroškim selima jutros je odsječeno od svijeta zbog snijega koji je zameo prilaze ovim naseljima, a neka od njih nemaju ni struju.

Snijeg - screenshot

Juče i protekle noći u brdskim predjelima Nove Varoši palo je pola metra snijega, s tim što su smetovi na mjestima gdje vetar navejava visoki i po dva metra.

Predsjednik opštine Nova Varoš Radosav Vasiljević je rekao da trenutno prikupljaju podatke o broju odsječenih domaćinstava i da su ka nekima od njih mašine za čišćenje snijega krenule jutros, piše “Blic”.

Ekipe Elektroprivrede Srbije trenutno su na terenu, a da bi došle do mjesta na kojima je došlo do havarije, uglavnom nepristupačnim, pomažu im novovaroški putari, piše Srna.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh