Region

OBJAVLJENA FOTOGRAFIJA IZ BRAJANOVOG ŠKOLSKOG GODIŠNJAKA: Jedan detalj privukao svu PAŽNJU, bio je OPSJEDNUT jednim

Isplivalo je mnoštvo informacija iz privatnog života Volšovih.

Brajan Volš - Hayat

Anin Brajan Volš uhapšen je zbog ometanja istrage nakon nestanka njegove supruge, Beograđanke Ane Volš (39) 1. januara u okolini Bostona. Isplivalo je mnoštvo informacija iz njihovog privatnog života, a jedna od posljednjih je i fotografija iz Brajanovog školskog godišnjaka.

Jedna korisnica Tvitera objavila je stranicu Brajana Volša iz školskog godišnjaka. Iznad njegove slike je napisano “Traži se”. Navodi se da mu je omiljena riječ “novac”, a imena omiljene pjesme, filma i knjige sadrže riječ “novac”.

U godišnjaku se navodi da je “saopštio da mrzi ljude”.

Ista korisnica je takođe, podijelila fotografiju na kojoj se vidi da su za Brajana Volša, kroz šalu, tada naveli da će biti tajkun, a da je najviše opsjednut novcem.

Podsjetimo, Ana Volš nestala je 1. januara, a njen muž Brajan Volš prijavio je njen nestanak tek nakon tri dana. Potom je uhapšen zbog ometanja istrage, odnosno jer je izostavio da kaže gdje je sve bio u kritičnim danima.

U međuvremenu, međutim, američki mediji su objavili da je policija u njihovoj kući pronašla nož i krv u podrumu, kao i da je on na internetu pretraživao “kako da se riješi tela žene od 52 kilograma”, ali i kupovao najlon, ljepljivu traku i sredstva za čišćenje – navode zbog kojih dio javnosti sumnja da je on odgovoran za njen nestanak.

Policija je na deponiji pronašla prve dokaze da je počinjen zločin, a u toku je provjera o tome da li stvari pripadaju Ani Volš. Istražitelji su pronašli kese za otpatke sa krvlju, sjekire, noževe, korišćene potrepštine za čišćenje i tepih na kojem su pronađeni ostaci ljudskom tkiva.

Otkriveno je i da se Brajan Volš liječio u psihijatrijskoj ustanovi, kao i da je svojevremeno pokrao svog oca, zbog čega nisu komunicirali, a i zbog čega ga je izbacio iz testamenta.

Takođe, nakon očeve smrti, provalio u njegovu vilu i odnio stvari u vrijednosti oko 710.000 dolara, a sve stvari koje je ukrao je prodao. Među stvarima koje je ukrao od pokojnog oca su umjetnička djela poznatog slikara Salvadora Dalija, kao i slike Huana Miroa, a odvezao je i automobil.

Od ukradenog novca kupio je automobil “maserati” za 120.000 dolara i poklonio ga svojoj ženi za Dan zaljubljenih.

Anina najbolja prijateljica, Alisa Kirbi, rekla je američkim medijima da su Ana i Brajan imali razmirice oko djece, a da je oko katoličkog Božića bilo poprilično napeto. Navela je da su njihove svađe bile su oko toga kada će konačno da se presele u Vašington, kada ću ona ponovo da bude sa svojom djecom, što joj je, kako je rekla, bio prioritet.

Baš u tom periodu Ana je iznenada, 25. decembra u večernjim satima, pitala svoju majku da li može da dođe u Vašington sutradan. Njena majka Milanka Ljubičić je za 24sedam rekla da je pitala kćerku da li mogu da pomjere za 5. ili 6. januar kako bi imala vremena da se spakuje, a da joj je Ana potom rekla da njen dolazak ipak pomjere za februar.

Milanka za 24sedam navela i da ni ne pomišlja da Brajan ima veze sa nestankom njene kćerke, kao i da misli da će se ona pojaviti za nekoliko dana, piše Espreso.

 


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh