Region

IGRAO SE SA BRATOM I OKLIZNUO! OTAC MALIŠANA KOJI SE UTOPIO NEUTJEŠAN: POKUŠAVAO SAM DA GA IZVUČEM, NISAM USPIO

Tijelo dječaka (2) iz Tutina, u Srbiji koji se utopio jučer oko 16 sati, pronađeno je nekoliko kilometara nizvodno od mjesta gdje je upao u rijeku.

Tutin - hayat

Dječak se igrao sa bratom ispred barake u kojoj živi sa porodicom kada se tragedija dogodila.

Igrao se sa svojim bratom i okliznuo se. Upao je u vodu koja ga je odnijela. Trčao sam za njim, pokušavao sam da ga izvučem, ali nisam uspio. Više ga nisam vidio, voda ga je potopila – kaže dječakov otac S. Đ.

Nakon tri sata tijelo dječaka pronađeno je kod auto-moto kluba. Iz vode su ga izvukli pripadnici policije i vatrogasne službe.

Velika nas je tragedija zadesila, ugasio se mlad život, ne znam kako ćemo ovo izdržati. Nekoliko puta su nam djeca upadala u tu rijeku, živimo pored nje, ali smo uspijevali da ih spasimo. Sada nisam uspio. Nemam gdje da živim, zato sam ovdje – kaže otac, piše Hayat.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh