Region

Dok policija traga za njom, majka iz Grocke se pojavila pred novinarima: Skandalozne riječi odbrane!

Majka koja je brutalno pretukla trogodišnju kćerku, dok je policija tragala za njom, pojavila se danas ispred svoje kuće u Grockoj i pred novinarima pokušala sramno da se opravda zbog nasilja nad djetetom.

Nasilje nad djetetom

Rekla je da se nakon stravičnog nasilja nad svojim djetetom krila na groblju, a onda pokušala da se pravda riječima da kćerkicu “nije mnogo tukla”.

– Noćas i jutros sam bila na groblju, majka me je natjerala da bijem djecu, ja to nikad nisam radila. Ona me je na sve natjerala a sad će reći da lažem. Nisam je tako jako tukla – skandalozne su riječi majke koja je pokušala sramno da opravda zlostavljanje kćerke (3).

Podsjetimo, za njom je bila raspisana potraga s obzirom da nije dostupna državnim organima nakon što se pojavio snimak stravičnog nasilja nad djevojčicom.

Mještani Grocke kažu da se za problem sa majkom koja je brutalno tukla trogodišnje dijete znalo godinama.

– Za taj par svi znaju, a i pitanje je da li su djeca njegova. On ima više od 70 godina, a ona oko 20. Svi znaju da osim što je prosila i pros..tuisala se. Kada su živjeli u kući preko puta moje, imali smo problema sa njom, uvijek je u kući bio haos, vrištali su pravili buku, djeca su istrčavala na ulicu, neko je mogao da ih zgazi. Preturali su po kontejnerima, on je dolazio i po hranu u narodnoj kuhinji. Prodavali su robu koju nađu, ona je zarađivala na ulici – rekao je komšija majke za Kurir.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh