Region

Uzor joj je Velja Nevolja: Pretukla mladića metalnom šipkom i izbacila ga iz auta, nakon čega ga više niko nije vidio. Potom se obrušila na kćer i mladićevu nepokretnu majku

Višem javnom tužiteljstvu u Beogradu danas je dostavljena kaznena prijava Jovane Borikić protiv Tatjane I. zbog sumnje da je počinila kazneno djelo nasilje u obitelji, uslijed čega je nastupila smrt člana obitelji. Počiniteljici prijeti zatvor od pet do 15 godina zatvora.

Policija - Insajder/Novak Đurović

Jovana B. je rođena sestra Mlađana D. koji je poginuo 29. rujna u prometnoj nesreći u Ripnju oko 4 sata, a tome je prethodilo nasilje nad njim. Više javno tužiteljstvo u Beogradu će postupiti po ovoj prijavi.

Prema navodima prijave, Tatjana I. je 28. rujna odvezla Mlađana u kavanu u Borči, gde je imao angažman kao pjevač. Tamo se napila, posvađali su se i na putu nazad ga je, prema navodima prijave, pretukla metalnom šipkom i izbacila iz vozila na magistralnu cestu.

Mlađan je tada mobilnim telefonom nazvao dečka Tatjanine kćeri, S. E. da dođe po njega. S. E. je potvrdio u iskazu policiji da je primio poziv od Mlađana, ali da je morao promijeniti gumu na svom vozilu jer je bila pukla. Nakon što ga je ubrzo ponovo pozvao, Mlađan se više nije javljao na telefon.

Inače, Osnovno javno tužiteljstvo u Mladenovcu vodi i postupak dokaznih radnji protiv Tatjane I. na osnovu kaznene prijave policije u Barajevu zbog nasilja u obitelji, zbog sumnje da je pretukla majku pokojnog Mlađana, ali i svoju kćer.

„Nakon incidenta s Mlađanom, kako se sumnja, Tatjana I. je došla kući i počela pljuskati i udarati svoju kćer i Mlađanovu nepokretnu majku“, kaže izvor za portal nova.rs.

Jovana Borikić, inače Mlađanova rođena sestra, je ispričala medijima kako su joj u policiji pokazali fotografije s očevida na kojima je ona prepoznala mrtvog brata.

„Želim samo saznati istinu, kako se moj brat tada našao na tom putu u gluho doba noći, kao i tko je odgovoran“, ispričala je Jovana B.

Ona je ispričala kako ima saznanja da je Mlađana prije nesreće, pretukla djevojka s kojom je živio, i da je imala saznanja da je to i ranije radila.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh