Region

Vukanović najavio: Naredne sedmice ide šetnja od OHR-a do CIK-a

“Želim da poručim da uz podršku naroda sva sila i nepravda pada. Vjerovatno sad nas gledaju i muka im je. Molim vas jedno glasno “Mile odlazi” da se čuje do Laktaša. Već jednom sam mu ranije poručio “Aufwiedersehn””, kazao je u večerašnjem govoru na protestima Nebojša Vukanović.

Nikola Vukanovic - N1

“Ja sam došao pred OHR sam, volim s njima sam. Naredne sedmice ide protestna šetnja od CIK-a do OHR-a, pa ćemo Schmidtu reći: Siđi dole da pričamo. Poruka i njemu i strancima, nećete nam vi krojiti sudbinu”, najavio je Vukanović.

Kazao je da će otići i kod Lukača da mu kaže sljedeće:

“Otići ću u Ministarstvo kod Lukača da mu kažem da policija nije komitet SNSD i odakle ti pravo da hapsiš mladića u Laktašima jer je branio izbornu volju građana. Neka se ne igra Lukač čiji su policajci po naređenju opstruisali i ovaj skup. Ujutro ću otići kod njega a onda idem u Specijalno tužilaštvo”.

“Nikada nije bila bolja energija, vi ste svi Obilići”, poručio je okupljenom skupu. prneosi “N1“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh