Region

MONSTRUM OSIJEDIO U 15. GODINI KADA GA JE NAPALA ZVIJER: Mračna tajna masovnog ubice sa Cetinja! Da li je ovo OKIDAČ MASAKRA!

Vuk Borilović (34) koji je ubio 10 sugrađana i ranio šest, kao mladić proveo noć u izgubljen šumi u kojoj ga je umalo nije ubila zvijer.

Vuk Borilović - kurir.rs

Cetinjanin Vuk Borilović (34) zvani Vučko koji je u petak ubio 10 sugrađana, među kojima i dvoje djece i ranio šest osoba, kao mladić doživio je tešku dramu, kada ga je napao medvjed dok je bio u lovu, a zbog ove traume Vuk je osijedio preko noći, saznaje Kurir!

Vuk je kao mladić doživio još jednu tragediju – ubio mu se rođeni brat. Ovi događaji, prema tvrdnjama mještana Cetinja, uticali su na njegovo ponašanje i psihu, i vjerovatno bili jedan od okidača masakra, ali prema njihovim riječima to nije opravdanje za zločin.

Izgubio se u šumi

Borilović koji je u petak oko 15.30 sati u crno zavio Cetinje, ali i cijelu Crnu Goru, prema riječi mještana, tešku tramu doživio je 2003. godine.

– Još kao mladića ineterosvao ga je lov. Jednom prilikom, kada je imao 15 godina bio je sa lovačkim društvom sa Cetinja u šumi nadomak Budve. Međutim, svi koji su otišli u lov vratili su se krajem tog dana kući, ali ne i Borilović – kažu stariji mještani Cetinja i nastavljaju:

– Sjećam se tada su se svi digli na noge, i krenuli su da ga traže. Međutim, već je pao mrak, pa su akciju spasavanja organizovali za sutradan.

Žitelj naselja Medovine gdje se dogodio najveći pokolj u novijoj istoriji Crne Gore, kažu za Kurir da su spasioci ujutru našli Vuka umornog i iznemoglog.

Ono što im je odmah zapalo za oči bila je njegova glava koja je bila sijeda!

– Rekao je da je u jednom trenutku ostao sam u šumi i da se izgubio. Onda je iza jedne stene naišao na crnu sijenku. Kako je objasnio, video je ogromnog medvjeda. Sreo se s njim oči u oči. Životinja ga je napala… – kaže mještanin…


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh