Region

INTERVENTNA UPALA U DOM MARJANOVIĆA I UHAPSILA ZORANA: Pogledajte ekskluzivne snimke privođenja

On se predao bez bilo kakvih opiranja.

Zoran M - srbiaj danas

Nakon što je Viši sud u Beogradu poslao rješenje o određivanju pritvora Zoranu Marjanovića, jedinice Interventne jedinica ušle su u porodičnu kuću Marjanovića u Borči i uhapsili ga. Nakon što su mu stavljene lisice na ruke, on je sproveden policijskim vozilom u pritvor.

Zoran Marjanović osuđen je danas na 40 godina zatvora zbog ubistva supruge Jelene, njemu je određen pritvor, uručeno mu je rješenje, ali je pušten.

Sudija nije naložila da direktno bude sproveden već će ga odjeljenje za potrage privesti u pritvor.

Podsjetimo, umjesto direktno u zatvor, Zoran Marjanović izašao je iz sudnice i slobodno se šetao ulicama Beograda. Svratio je u jedan kafić gdje se zadržao nekoliko minuta, a nakon što je popio piće, sjeo je u automobil i zaputio se vjerovatno u porodičnu kuću u Borči!

Ubrzo nakon što je stigao u porodični dom, i nakon što je sud izdao nalog za hapšenje, grupa Interventne jedinice ušli su u porodični dom i uhapsili Zorana Marjanovića.

On se predao bez bilo kakvih opiranja.

Njegova djevojka poručila mu je “Drži se u vučijoj jazbini bez advokata”, dok mu je sin poručio samo “Drži se, ćale”.


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh