Region

Zoran Kesić i mediji ismijavaju Vučića zbog mahanja ljudima kojih – nema?!

Nakon što je snimak srbijanskog predsjednika Aleksandra Vučića koji za vrijeme vožnje vozom maše nevidljivoj gomili proširila internetom, o bizarnoj situaciji raspisali su se i strani mediji.

Aleksandar Vučić - Screenshot

“Video srbijanskog predsjednika postao je viralan nakon što je primijećen kako maše gomili… Koja nije postojala”, napisao je u svom tekstu The Independent.

“Aleksandar Vučić i mađarski premijer Viktor Orban obilježavali su otvaranje željezničke linije Beograd-Budimpešta. Sjeli su u jedan od novih vozova i kroz prozor mahali obožavateljima, ali s vremenom je postaja postala potpuno prazna i prilično mračna. No Vučić je neumorno nastavio mahati.”

Podsjetimo, Vučić je tokom vožnje mahao ljudima izvan voza, no u jednom je trenu, iako nikog nije bilo vani, on i dalje mahnito mahao.

Orbanu nije bilo jasno kome srbijanski domaćin maše pa se u jednom trenutku okrenuo iza sebe da provjeri vidi li Vučić nešto što on ne vidi.

Ovo nije prvi put da Vučić maše u prazno. Jednom je to napravio usred intervjua, a kamerman je snimio drugu stranu na kojoj nije bilo baš nikog ko mu je mahao. prneosi “Radiosarajevo“.


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh