Region

SPLIĆANKA MAJA ŠOKIRALA SNIMCIMA NA DRUŠTVENIM MREŽAMA: Ovim potezom izazvala je pometnju u javnosti

Snimci Maje Sopte (31), prijateljice nestalog Splićanina Mateja Periša, dok pleše i pjeva na Maldivima iznenadili su javnost.

Maja i Matej Periš - Instagram

Kako se može zaključiti na osnovu objava na društvenim mrežama, Maja na ovoj egzotičnoj destinaciji uživa u društvu manekenki, što je detalj koji su mnogi primijetili, a one su, prema određenim objavama, ni manje ni više nego iz Kolumbije.

Kako su objavili mediji, Maja je najprije objavila snima na kom pleše sa prijateljicom na jahti dok je pljeska po zadnjici, a potom još jedan u kom pjeva na žurki.

Sopta je nakon Matejevog nestanka dospjela u žižu javnosti kada je otkriveno da je bila u komunikaciji sa sugrađaninom prije nego što će on nestati.

Njeni snimci su izazvali pometnju u javnosti, pa tako jedni osuđuju njen postupak, dok drugi podržavaju da treba da nastavi sa životom.

Ona je u razgovoru za jednu televiziju negirala da je sa Perišem imala kontakt u noći u kojoj je on nestao, potvrdivši da je on nju zvao, ali da se ona nije javila.

TV kamere su zabilježile da su u njenom telefonu mape koje bi mogle odgovarati mapi kretanja Periša, a sama je pobudila sumnju jer je, pored više nelogičnosti koje je izrekla, plakala bez suza.

Podsjetimo, Matej Periš nestao je u noći između 30. i 31. decembra i od tada mu se gubi svaki traga. U potragu su se dali za njim, pored policije, veliki broj građana i Matejevi prijatelji. Na društevnim mrežama formiran je veliki broj grupa za potragu za nestalim momkom, piše Kurir.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh