Region

OVO JE MLADIĆ KOJI JE POGINUO U STRAVIČNOJ NESREĆI: ZAKUCAO SE U DRVO, PA UMRO U BOLNICI! REANIMIRALI GA SKORO PUN SAT!

Mladić Robertino Ilievski (24), rodom iz Makedonije, koji se sinoć zakucao u drvo pored ulice u Vlasotincu, preminuo je nakon nekoliko sati u Kliničkom centru u Nišu.

Mladić Robertino Ilievski - Hayat

Kako saznaje Kurir, mladić je bio pod dejstvom alkohola. Inače, saobraćajka se dogodila jučer oko 20 sati u Ulici Mije Milenkovića u Vlasotincu.

Dovezen je intubiran sa jedva mjerljivim vitalnim parametrima i sa veoma teškim povredama, prosto mu nije bilo spasa – rekao je sagovornik i dodao:
Mladić je zadobio teške povrede glave i grudnog koša, ali je imao i druge povrede. Reanimiran je čak 45 minuta, ali nažalost i pored svih napora ljekara on je preminuo oko 23. 45 sati. prneosi “Hayat“.

Očevici ove stvarične nesreće kažu da je udarac bio jeziv.

Čuli smo jak prasak i kada smo izašli iz kuće, vidjeli smo automobil smrskan do pola s prednje strane. Odmah smo zvali Hitnu pomoć i policiju. Prizor je bio jeziv, krvi je bilo svuda po autu i putu – kažu oni i kažu da je auto bio smskan.
Inače, Robertino živi u Vlasotincu i njegovi prijatelji nakon saznanja da njega više nema su neutješni o opraštaju se od njega na društvenim mrežama.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh