Region

Banjalučka influenserka poručila Noletu: Nakon 40 hemioterapija i tri vakcine dižem 90 kg

Brojni tviteraši komentarisali su izjavu Novaka Đokovića, najboljeg tenisera svijeta, da se ne planira vakcinisati ako će to biti uslov da učestvuje na turnirima i bez obzira što bi to značilo gubitak i trofeja.

Brankice Raković - Zadovoljna.nova.rs

Među brojnim komentarima izdvojio se od Brankice Raković, banjalučke influencerka i urednice magazina Lola.

“Nole, evo mene nakon 40 hemioterapija i tri vakcine, dižem 90 kg u potisku, možeš ti to, malecki, nije strašno. Najpodnošljiviji si svakako na terenu”, napisala je ona.

Uslijedile su mnogobrojne reakcije, a tvit su lajkale i podijelile stotine ljudi.

Podsjećamo, Rakovićeva je o borbi s rakom javno je govorila na društvenim mrežama i u medijima.

Od teške bolesti je oboljela 2016. godine, a 2018. godine se oporavila.

Na Instagramu je prati više od 40.000 ljudi, a na Twitteru više od 43.000.

Đoković je dao ekskluzivni intervju BBC-u u kojem je govorio o situaciji s vakcinacijom u kojoj se našao i o sagi nakon koje je deportovan iz Australije te je na kraju poslao poruku kako se ne planira vakcinisati bez obzira ako to bude uslov da se takmiči i ako neće osvojiti trofeje.

Đokovića je novinar na početku intervjua pitao da li bi bio spreman ustrajati u svom stavu o necijepljenju čak i ako bi to značilo da ne može nastupati na grend slemovima, a on je dao kratak i odlučan odgovor:

“Da, to je cijena koju sam voljan platiti.” prneose “Nezavisne“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh