Region

Akiju su prije nekoliko dana ugrađena četiri stenta, svi su se nadali da će biti dobro

Akiju Rahimovskom su prije nekoliko dana ugrađena četiri stenta u jednoj zagrebačkoj klinici, prenose hrvatski mediji.

Aki Rahimovski - totalinfo.hr

Svi oko njega su vjerovali kako je došao kraj ozbiljnim zdravstvenim problemima, piše Večernji. Pjevač se, vjerujući da je sve u redu, vratio u Sloveniju. Nažalost, preminuo je danas u Novom Mestu.

Uzrok smrti još uvijek nije objavljen, ali je poznato da se Aki i ranije borio sa zdravstvenim problemima. U aprilu 2018. godine imao je blaži moždani udar, a Parni Valjak je do daljnjeg otkazao sve koncerte.

“Iako se već sada osjeća bolje, treba neko vrijeme usporiti i usredotočiti se na oporavak. Vrlo ozbiljno shvatamo svoj posao i nerado razočaravamo hiljade vas koji ste se veselili nadolazećim koncertima, ali Akijevo zdravlje je sada na prvom mjestu. Hvala vam na razumijevanju i pozivamo vas da našem Akiju šaljete ljubav i pozitivnu energiju da nam se vrati jači nego ikada”, napisali su tada članovi benda.

Aki se vratio na scenu u oktobru iste godine. Parni Valjak je u Beču u Hallman Domeu održao koncert pod nazivom “Veliki povratak”. prneois “Klix“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh