Region

Deset dana ne zna se ništa o Mateju. Njegova djevojka otkrila kada se zadnji put čula s njim i šta se događalo

Kao i Matejev otac, djevojka svaku povezanost s drogom opovrgava

Matej Periš - Screenshot

Potraga za Matejem Perišem (27) ušla je u deseti dan. Puno je nepoznanica o nestanku mladog Splićanina. Matej je, nestao u noći s četvrtka, 30. prosinca, na petak, 31. prosinca 2021. godine, u Beogradu. Nestanak je policiji prijavljen 31. prosinca.

Matej je zadnji put viđen uz rijeku Savu oko kluba Gotik. U klubu je bio sa svojih šest prijatelja u noći s četvrtka na petak, a oni su u petak njegov nestanak prijavili policiji. Njegov otac Nenad Periš je u Beogradu Kurir je objavio ispovijest Sanje iz Splita, djevojke nestalog Mateja.

Objasnila je da se sa svojim dečkom posljednji put čula samo nekoliko sati prije nego što će on nestati bez traga, 30. prosinca oko 21.30 sati, kada joj je on poslao video iz beogradskog restorana! – Poslao mi je video u poruci, ali ja sam bila na poslu i mobitel mi se bio ugasio. Kada sam oko ponoći došla kući, odgovorila sam mu na tu poruku i otišla spavati.

Probudila sam se u sedam ujutru i vidim da mi nije poslao poruku za laku noć, što uvijek radi. Poslala sam mu poruku: “Je l’ sve ok?”, odgovora nema. Poslije sam mu oko 14 sati opet poslala poruku, opet ništa. Razmišljala sam da ne može spavati toliko dugo, nema šanse.

Kasnije sam se čula s njegovim prijateljima, koji su mi rekli da je nestao, da mu je jakna tu, da ne znaju što se dogodilo, bili su izvan sebe – priča Splićanka, naglašavajući da je pogađaju priče o tome da je Matej konzumirao drogu. – To uopće nije njihov stil! A čak i da jesu, tko bi švercao drogu preko granice?! A tamo apsolutno nikog ne poznaju, gdje bi nabavili. Tek su stigli, prvi dan, nema šanse.

Zvao me u 14.30 kad su prešli granicu, pa u 18 kad su ušli u stan, pa u 21.30, s večere. Na tom videu koji mi je poslao vidjele su se tri boce vina, ali njih je sedam. Atmosfera je bila vesela, neki su pili bijelo vino, neki crno, čekali večeru, ništa posebno – opisuje djevojka.

Kao i Matejev otac, djevojka svaku povezanost s drogom opovrgava. – Glupo će možda zvučati, ali ako je i bio drogiran, njemu je to neko stavio u piće – kazala je djevojka, prenosi vecernji.hr.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh