Region

Osmi je dan od nestanka Mateja Periša, potraga se nastavlja i danas

Ni sedmi dan potrage za nestalim 27-godišnjim Splićaninom Matejom Perišem nije dao rezultata. Iz policije su potvrdili da će se potraga nastaviti i danas, osmi dan od nestanka. Najavljuje se velika promjena vremena, kiša i snijeg, što bi moglo dodatno otežati potragu.

Matej Periš - M.M./ATAImages, Printscreen

Nenad Periš: Rečeno mi je da nastavljaju potragu i u blagdanske dane

“Bio sam danas u policiji, razgovarao sam s ljudima koji vode postupke potrage i rečeno mi je da će se potraga nastaviti i u ove blagdanske dane, uvjerili su me da neće biti smanjenja službenih osoba kao ni broja radnji”, rekao je jučer za HTV Nenad Periš, otac nestalog Mateja.

Podsjetimo, u noći s 30. na 31. prosinca, u Beogradu je nestao 27-godišnji Splićanin Matej Periš.

On je u Beogradu bio sa šestoricom prijatelja i večer prije Stare godine izašli su, kako je izjavio jedan od njih, prvo u restoran u beogradskoj Beton hali koja je preuređena u niz ugostiteljskih objekata. Potom su otišli u klub koji se nalazi u istom kompleksu uz rijeku Savu, gdje su ga oni posljednji put vidjeli. Prema onome što se dosad zna, Matej je oko 2 sata u noći nestao iz kluba, prenosi N1.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh