Region

Da li se zapitao zašto mu je dijete od 15 godina usred noći izašlo u šortsiću? Sramna izjava bivšeg šefa policije o Tijani Jurić!

Sramota u programu uživo! Nekadašnji šef Odjeljenja za krvne delikte beogradske policije Žarko Popović Pop sramno je optužio Igora Jurića da nije vodio računa o svojoj kćerki Tijani Jurić koja je oteta i ub.jena 2014. godine.

Žarko Popović - Ekskluziva

– Igor Jurić je čovjek kojem je kćerka ub.jena. A nije sebe nekad pitao zašto dijete od 15 godina u 11 sati u šortsiću izlazi na ulicu i ide negdje bez njegove kontrole – rekao je Popović u emisiji Vesti.

– Jeste li sigurni da je to što ste izgovorili prikladno – upitao je nekadašnjeg načelnika policije voditelj Srđan Predojević.

– Da, siguran sam, prikladno je. Nekad neko pere savjest preko nekih priča – odgovorio je Popović i i prije nego što je voditelj završio rečenicu.

Na društvenim mrežama se oglasio i otac ub.jene djevojčice Igor Jurić koji je objavio i snimak emisije.

– Ovo je Žarko Popović, bivši šef odsjeka za krvne delikte. Ovo je čovjek koji je vodio računa o bezbjednosti građana i naše djece. Čovjek koji na ovaj način govori o jednom mrtvom djetetu. Svoj radni vijek proveo u MUP Republike Srbije. Pitamo se zašto žrtve ne prijavljuju da su zlostavljane? Ne pitajte više nikad. Ovo je odgovor – napisao je Jurić. prenosi Ekskluziva


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh