Region

Bolna poruka kćerki Jovane Marjanović: “Ostat ćeš u našem srcu zauvijek”

Jovana Marjanović, za kojom je tragano pet dana, jučer je pronađena mrtva kraj potoka u Tić polju, na Zlatiboru.

Jovana Marjanović - RAS Srbija

Prema nezvaničnim saznanjima, tokom istrage na tijelu nisu nađeni tragovi nasilja. Tijelo je nađeno na nepunih par kilometara od centra Zlatibora, ali u zabačenom djelu gdje ni mještani ni turisti ne prolaze, na ivici potoka ispod borove šume.

Njene kćerke oglasile su se potresnim porukama.

“Dragi prijatelji, pronašli smo mamu, nažalost napustila nas je zauvijek. Najdivnija žena na svijetu, anđeo… Ostat ćeš u našem srcu zauvijek najvoljenija, najmilija majko moja”, stoji u poruci.

One su se zahvalile svima koji su učestvovali u potrazi i pružali podršku.

“Jedno ogromno hvala svim ljudima koji su nam pomogli u potrazi, slali poruke podrške, bili uz nas sve vrijeme. Dali ste nam snagu da idemo dalje, energiju da okrenemo nebo i zemlju i utjehu da nismo i nikada nećemo biti same”, navodi se u poruci.

Podsjetimo, Jovana Marjanović (54) nestala je 22. decembra na Zlatiboru. Ona je izašla da prošeta iz stana u ulici Save Stanojčića broj 47, a nakon nekoliko minuta telefon joj je isključen i od tada joj se gubi svaki trag.

Njeno tijelo pronađeno je jučer i sumnja se na samoubistvo, ali tijelo je poslato na Institut za sudsku medicinu. prrenosi “Radiosarajevo“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh