Region

Hrvatski glumac teško bolestan, kolege mu skupljaju novac za liječenje

Nenad Cvetko proslavio se ulogama u serijama “Stipe u gostima”, “Odmori se, zaslužio si” i “Larin izbor”

Nenad Cvetko - Agencije

Hrvatski glumac Nenad Cvetko teško je bolestan, a njegove kolege iz Hrvatskog društva dramskih umjetnika, kazališta Gavelle i Trešnje skupljaju novac za njegovo liječenje.

U Gradskom kazalištu Trešnja održana je promocija knjige “Put u nepovrat” Damira Cvitanovića, a program su nazvali “Knjiga za Cvetka”. Organizatori Programa za Cvetka naveli su da su knjige bile besplatne te da se skupljaju dobrovoljni prilozi za pomoć glumcu Nenadu Cvetku. Damir Cvitanović, autor knjige “Put u nepovrat”, izgubio je suprugu Andrijanu koja je umrla od raka.

Cvetku su u pomoć pritekli i kolege, a glumica Višnja Babić inicirala je akciju. prneosi “Avaz“.

Hrvatsko društvo dramskih umjetnika poziv na promociju objavilo je prije nekoliko dana na svojoj Facebook stranici

Nenad Cvetko je 51-godišnji hrvatski glumac koji se proslavio po ulogama u serijama “Stipe u gostima”, “Odmori se, zaslužio si” i “Larin izbor”. Glumio je i u filmovima “Ti mene nosiš” i “Narodni heroj Ljiljan Vidić”.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh