Region

Haos u Beogradu: Automobilom uletio među demonstrante, pa se pokajao

Na kraju današnjeg okupljana kod mosta Gazela u Beogradu, gdje je održana jednosatna blokada, došlo je do incidenta kada je muškarac automobilom marke “Renault Clio” uletio u grupu koja je protestovala s transparentima.

muškarac , Srbija protesti - Screenshot

Kako piše Nova.rs, vozač je zakačio automobilom jednog demonstranta. Nakon toga je došlo do verbalnog, pa i fizičkog sukoba između demonstranata i vozača.

Vozačevom automobilu su tom prilikom razbijena dva stakla, zadnje i prednje s vozačeve strane. Prednje je razbijeno dok je vozač sjedio u automobilu što ga je moglo ozbiljno povrijediti.

Snimku možete pogledati na OVOM linku.


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh