Region

SRAMNO! Tiktoker na društvenim mrežama ISMIJAVA smrt mlade Kike: “Sad sam joj se izvinio, a ona IGNORIŠE”

Postupak koji je frapirao sve!

Jutjuberka i gejmerka, Kristina Kika Đukić izvšila je samoubistvo pre dva dana u iznajmljenom stanu u Beogradu. Ona se borila sa nasiljem na društvenim mrežama, a tragična vest uzdrmala je Međutim, influenser iz Hrvatske, Antonio Oroz, koji na TikToku postavlja snimke, šokirao je sve neumesnim klipovima koje je postavio na ovu društvenu mrežu povodom njene smrti.

U prvom klipu je rekao sledeće:

– Jučerašnja smrt influenserke i tiktokerke Kike u meni je probudio isti osećaj kao kad je umro Kobi Brajant. Onako, žešće me boli k**** – rekao je on kroz smeh, te su ga gotovo odmah mnogi iskritikovali i poslali mu niz osuđujućih poruka. Posle osuda video je obrisao, pa je usledeo drugi snimak, ništa manje sraman i bezdušan.Okej, moj prethodni video bila je neumesna šala povodom preuranjene jučerašnje smrti influenserke Kike. Shvatio sam to i odmah sam joj poslao izvinjene u inboks, ali cura me ignoriše – rekao je u tom videu, pa su ga koriscnici ove mreže “zatrpali” negativnim,piše srbijadanas.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh