Region

Vučić na mostu na Savi: Nije naš posao da blokiramo, već da gradimo mostove

Imamo sve veći broj stranaca koji rade, Indijaca, Bangladeštanaca, Turaka, za druge poslove i Filipinaca , rekao Vučić, piše Blic

Aleksandar Vučić - Instagram

Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić obišao je danas radove na mostu na Savi kod Šapca i razgovarao sa radnicima o napretku izgradnje.

– Nije naš posao da blokiramo, već da gradimo mostove – napisao je Vučić na Instagram nalogu buducnostsrbijeav uz fotografiju sa mosta na Savi gdje su u toku radovi.

Kako je rekao, zadovoljan je napretkom radova.

– Sad gledam, mislim da divno izgleda i mislim da je nevjerovatno. Bili smo prije 6 mjeseci, nevjerovatan napredak. Ono što je za ljude važno jeste to da ćemo moći krajem sljedeće nedjelje da idemo preko njega – rekao je predsjednik. prenosi “Avaz“.

Naglasio je da na gradilištu rade i strani državljani.

– Imamo sve veći broj stranaca koji rade, Indijaca, Bangladeštanaca, Turaka, za druge poslove i Filipinaca – prokomentarisao je VUčić, prenosi Blic.rs.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh