Region

Ovako se Lidija se BORILA sa ubicom: Uspjela da ostavi važan TRAG prije svirepe likvidacije

Ovakav zaključak proizilazi iz DNK analize.

Porodica Đokić - Kurir.rs

Lidija Đokić (25), koja je u noći između 26. i 27. septembra ubijena u selu Moravac zajedno sa svojim roditeljima Goranom (57) i Gordanom (56), pokušala je da se odbrani od ubice tako što se s njim otimala za pištolj.

Prema riječima izvora, ovakav zaključak proizilazi iz DNK analize, koja je, uz druga vještačenja, dostavljena Višem javnom tužilaštvu u Nišu, koje vodi istragu o trostrukom ubistvu.

– Na pištolju iz kog su ubijeni Đokići, a koji je nađen u dimnjaku kuće prvoosumnjičenog Gorana Džonića, nađeni su biološki tragovi Lidije Đokić i Gorana Džonića. Velika je vjerovatnoća da je Lidija, koja je Džoniću bila bratanica, pokušala da spasi svoj život, ali nije uspjela da otme pištolj – kaže izvor i dodaje da se nesretna djevojka do posljednjeg daha borila sa ubicom.

Mladen i Andrija Magdalenić, advokati Kostadina i Konstantina Miloševića, koji se, pored Gorana Džonića, nalaze u pritvoru, potvrdili su da je u tužilaštvo stigao veliki broj vještačenja i da sva potvrđuju da braća Milošević, zvani Jojke, nemaju nikakve veze sa zločinom.

– Bioloških tragova mojih klijenata nema nigdje, a ima tragova Gorana Džonića. I to na velikom broju predmeta, na novcu, trakama, kesama, oružju – rekao je Mladen Magdalenić, dok je njegov kolega Andrija dodao da je gotovo 70 posto vještačenja:

– Svi dokazi ukazuju na to da je Džonić počinilac.

Filip Domazet, branilac Džonićevih sinova, Milana i Stefana, koji se takođe nalaze u pritvoru, kaže da su gotova balistička i DNK vještačenja, kao i veštačenja telefona, te da ništa ne upućuje na to da su Milan i Stefan povezani sa ubistvom, piše Kurir.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh