Region

PET VATROGASACA POTVRDILO ALIBI DŽONIĆEVOG SINA: U VRIJEME UBISTVA BIO JE NA POSLU

Pet vatrogasaca, kolega Milana Džonića, sina Gorana Džonića, osumnjičenog da je ubio svoje rođake, Gorana, Gordanu i Lidiju Đokić, potvrdilo je danas, na saslušanju u Višem javnom tužilaštvu, da je Milan u vrijeme nezapamćenog zločina u Moravcu, bio na poslu.

Milan Džonić - Hayat

Kako se saznaje, pred Višim sudom prvo su saslušane Milanove kolege, vatrogasci, koji su rekli da je u noći između 26. i 27. septembra, kada je porodica Đokić namamljena u atar sela Moravac, pa brutalno ubijena, bio na poslu i angažovan u svojoj jedinici.

Svih pet svjedoka je saslušano. Ja sam zadovoljan lično kako su njihovi iskazi dati pred Višim javnim tužilaštvom. Potvrđena je odbrana mog branjenika. Njegove kolege vatrogasci su svi potvrdili navode da je moj branjenik bio na poslu i angažovan u svojoj jedinici – rekao je advokat Džonićevog sina, Filip Domazet.

Podsjetimo, Goran Džonić je, nakon što je uhapšen zbog sumnje da je počinio stravičan zločin, u cijelu priču upleo svoja dva sina, Stefana i Milana Džonića, kao i K.M. i A.M, poznatije kao braća Jojke iz Moravca. U pokušaju da sebe opravda, kako se sumnja, Goran Džonić je prvo rekao da možda sa zločinom veze imaju njegovi sinovi, a da situacija bude još gora, novac, koji je ukrao od ubijenih Đokića, zakopao je u dvorištu svog sina Stefana. Džonić je potom dao novi iskaz, u kojem je za zločin optužio braću Jojke. Oni su ubrzo uhapšeni i od tada se nalaze u pritvoru. Oni inače negiraju bilo kakvu vezu sa ovim zločinom i tvrde da za kobnu noć, takođe, imaju alibi, prenosi Blic.

Upravo zbog toga danas će biti saslušane i majka, supruga i djevojka braće K.M. i A.M, kako bi potvrdile gdje su njih dvojica bili u noći između 26. i 27. septembra kada su Goran, Gordana i Lidija ubijeni, a njihova tijela potom spaljena u ataru sela Moravac. prenosi hayat


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh