Region

ZA NJOM SU LUDJELI JUGOSLOVENI, BILA JEDNA OD NAJLJEPŠIH GLUMICA: Sinoć se pojavila u Beogradu, potom sve šokirala

Idalje važi za jednu od najljepših glumica na ovim prostorima.

Mia Begović sinoć se pojavila u Beogradu na panelu u okviru 11. Festivala drama i serija i mnogi su se iznenadili kako danas izgleda, sudeći po tome da se dug vremenski period nije pojavljivala u medijima.

Jedna od najpoznatnijih jugoslovenskih i hrvatskih glumica, Mia Begović povukla se iz javnog života. Njena karijera važi za jednu od najbogatijih, te je igrala u mnogim ostvarenjima, a najzapaženije uloge bile su u serijama “Ponos Ratkajevih” i “Vila Marija”.

Naime, ona publiku ponovo oduševljava izvedbi dalje važi za jednu od najlepših glumica na ovim prostorima.ama monodrame “Sve što sam prešutjela” , ali i svojom pojavom. Sudeći po tome da se dugo nije pojavila pred blicevima fotoaparata, mnogi su prokomentarisali da se nije nimalo promijenila, te da joj godine ne mogu ništa.


Mia Begović je skratila svoju crvenu kosu, ali je i dalje i te kako prepoznatljiva. Svi su u čudu kako tako mladoliko izgleda, kao da ne stari!


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh