Region

MORAVAC ZAVIJEN U TAJNE I CRNINU! Policija povukla potez koji OTKRIVA UBICE – čekaju se novi detalji ubistva Đokića

Porodica Đokić oteta je, ubijena i spaljena u noći između nedjelje i ponedjeljka, a njihov nestanak policiji su u utorak prijavili rođaci.

porodica Đokić - Screenshot

Prema riječima komšija u selu Moravac kod Aleksinca, gdje su ubijeni supružnici Goran i Gordana i njihova kćerka Lidija, policija je uzela sve kamere koje rade u selu koji bi im pomogli u istrazi ovog brutalnog zločina, prenosi Kurir.

Crni dani su se nadvili nad selom, a najteže je baka Stojanki, Goranovoj majci. Kako nam komšije kažu, od kada je čula najlošiju vijest, leži u krevetu potpuno skrhana. U kući Đokića zatekli smo komšije koje su došle da izjave saučešće. Po ko zna koji put nam kažu da je ova porodica bila za primjer.

– Ovdje i da neko nešto zna, ne smije da kaže. Naplašio se narod. Sve kamere koje su radile u selu je uzela policija – rečeno nam je komšiluku.

Podsjetimo, porodica Đokić oteta je, ubijena i spaljena u noći između nedjelje i ponedjeljka, a njihov nestanak policiji su u utorak prijavili rođaci. Tada je krenula opsežna potraga za njima, a pronađeni su mrtvi u subotu.

– Obdukcija je pokazala da su Goran, Gordana i Lidija ubijeni hicima iz pištolja i to u glavu i grudi, kao i da su hici ispaljeni iz neposredne blizine, te da je Goran gledao ubicu u oči. Takođe, sumnja se da je u njih pucano iz dva pištolja – navodi izvor.

Hronologija

x 26. septembar – Đokići oteti i ubijeni

x 28. septembar – Rođaci prijavili nestanak porodice

x 2. oktobar – u ataru sela Moravac nađena spaljena tijela oca, majke i kćerke


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh