Region

EVO KOLIKO OSOBA JE UMIJEŠANO U ZLOČIN: Forenzičari i policija na tragu ubicama – ko je presudio porodici Đokić?

Na mjestu gdje je pronađen spaljen auto policija traga za otiscima stopala, guma, DNK i drugih tragova, koji bi mogli da dovedu do osumnjičenog ili više njih.

porodica Đokić - Pink.rs

Tijela vlasnika mjenjačnice iz Aleksinca Gorana Đokića (57), njegove supruge Gordane (56) i kćerke Lidije (25) nađena su juče u ataru sela Moravac kod Aleksinca, gde im se 26. septembra i izgubio svaki trag.

Kako se saznaje, policija je od jutros nastavila uviđaj u ataru sela Tešica, na mjestu gdje je juče nađen i zapaljen automobil “folksvagen pasat” porodice Đokić.

Za sada se pretpostavlja da su Đokići poznavali svog ubicu, a ne isključuje se ni mogućnost da su u zločinu učestvovale najmanje dvije osobe, koje su oni, pretpostavlja se, povezli autom iz Moravca.

Na mjestu gdje je pronađen spaljen auto policija traga za otiscima stopala, guma, DNK i drugih tragova, koji bi mogli da dovedu do osumnjičenog ili više njih.

Takođe, pretpostavlja se da je ubica odlično poznavao teren, odnosno sela Tešicu i Moravac, kao i da su Đokići ubijeni još u noći između nedjelje i ponedjeljka.

Inače, teren na kom je spaljen “pasat” je toliko nepristupačan, put je loš i uzak, da kamion šlep službe ne može da prođe kako bi odvezao automobil.

Podsjetimo, policija je juče pronašla zapaljen automobil porodice Đokić, za kojom se tragalo punih šest dana, a onda su detaljnom pretragom terena, gotovo 10 kilometara dalje u šiblju, pronađena tijela.

Kako se nezvanično saznaje, jasno su se vidjela dva tijela u šiblju, bila su prekrivena lišćem i granama, te se čekalo da na lice mjesta stignu ekipe forenzičara kako neki dokaz slučajno ne bi bio narušen. Forenzičari su na ovom mestu zatekli i treće tijelo.

Tijela su pronađena u ataru sela Moravac, gdje su Đokići i bili posljednje večeri, u nedjelju, nekon čega je prijavljen njihov nestanak, prenosi Srbija danas.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh