Region

PRVE FOTOGRAFIJE SA MJESTA TRAGEDIJE U OBRENOVCU: Dvoje djece stradalo dok se kupalo, komšije primijetile vodu koja se slivala!

Ovo je zgrada u Obrenovcu kojoj se dogodila stravična tragedija u kojoj su stradale dvije djevojčice.

Nesreća u Obrenovcu - Kurir.rs / Nemanja Nikolić

Djeca su najvjerovatnije stradala od strujnog udara. Kako Kurir nezvanično saznaje djeca şu se kupala u kadi kada je došlo do strujnog udara. U stanu se tada nalazilo još jedno najmlađe dijete, staro tri godine.

Majka je u vrijeme nesreće radila, a djeca su bila sama u stanu. Oni su napunili kadu vodom da se kupaju i kako se sumnja voda je počela da preliva u jednom trenutku i tada je negdje došlo do strujnog udara.

Prethodno oko 15.40 sati dežurne službe pozivao je neko od komšija i prijavio da je došlo do poplave u stanu u Karađorđevoj ulici i da neko doziva u pomoć.

Kako pretpostavljaju komšije strujni udar se dogodio dok su se djevojčice kupale. Voda je počela da se sliva sa 6. sprata na kojem žive, na niže spratove. Komšije su tako shvatile da se nešto dešava.

Patrola je odmah otišla na lice mjesta i ustanovila da se u stanu nalazi troje djece, uzrasta između 6-8 godina, od kojih je dvoje Hitna pomoć prevezla u Dom zdravlja gdje je pokušana reanimacija, ali devojčicama nije bilo spasa. Treće dijete nije imalo povrede i zatečeno je u krevetu.

Uviđaj i istraga su u toku i pokazaće šta je uzrok nesreće.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh