Region

Pogledajte kako Vučić savjetnici diktira objavu za društvene mreže

POJAVILA se snimka kako Vučić diktira objavu za društvene mreže svojoj savjetnici. Video je objavila agencija Tanjug, a na njoj Vučić sjedi i diktira sve, pa čak i interpunkcijske znakove.

Aleksandar Vučić - Tanjug

“…i uspješan posjet bio, zarez, i ma koliko da je domaćin gostoljubiv, onako i onoliko, zarez, koliko to naši turski prijatelji uvijek jesu, zarez…”, diktirao je Vučić savjetnici Suzani Vasiljević zavaljen u stolicu na terasi nakon susreta s turskim predsjednikom Erdoganom. prenosi “Index“.

Scenu možete pogledati od 1:34:06.

Snimka se brzo proširila društvenim mrežama.


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh