Region

Pogledajte snimku potresa koji je uznemirio stanovnike Hrvatske i regije

Na snimci se čuje jeziv zvuk potresa koji je uplašio brojne Hrvate, ali i stanovnike susjednih zemalja

potres - net

Snažan potres noćas je uznemirio Hrvate, ali i brojne druge stanovnike regije koji su osjetili još jedno jako podrhtavanje tla. Potres se osjetio i u Sloveniji te Bih, ali i diljem Hrvatske, a epicentar mu je bio kod Petrinje. prneosi “Net“,

Na Facebook stranici HR Vrijeme objavljena je pomalo jeziva snimka trenutka kada je zatreslo, a koju je snimio Sandro Marković.

Zatreslo po noći
Od samog podrhtavanja na snimci, možda je jeziviji zvuk potresa, koji ledi krv u žilama.

Podsjećamo, noćas u 1.58 sati dogodio se potres kod Petrinje. Seizmološka služba Hrvatske kazala je da je potres bio jačine 4.2 po Richteru, a nakon tog potresa, osjetio se i jedan slabiji.


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh