Region

BOŠNJAK JE POGINUO NAKON ŠTO JE SA SUPRUGOM I TROJE DJECE SLETIO S PUTA: DANAS ĆE DOKTOR, VELIKI HUMANISTA, BITI UKOPAN

Ukop interniste i kardiologa doktora Denisa B. iz Novog Pazara, koji je jučer poginuo na auto-putu “Miloš Veliki”, bit će danas na groblju Gazilar.

nesreća, Hayat

Denis je jučer automobilom Audi Q5 u kome je bio sa suprugom i troje djece sletio sa puta, prevrnuo se više puta i zaustavio u kanalu iza zaštitne ograde.

Preminuo je na putu od mjesta udesa najverovantije ka Urgentnom centru u Beogradu dok su njegova supruga i troje djece zbrinuti u bonicu u Valjevu.

U opštoj bolnici u Novom Pazaru u kojoj je radio dr. Denis B. poslije tragičnih vesti iz okoline Lajkovca zavladao je muk.

Žalimo doktora Denisa, bio je dobar kolega, dobar drug, prijatelj, veoma stručan ljekar spreman da se žrtvuje, da pomogne svakom ko bi zatražio pomoć – rekle su kolege stradalog ljekara. prenosi “Hayat“.
Inače, doktor Bošnjak povrijeđen je nedavno kao ljekar Kluba malog fudbala “Novi Pazar” na jednoj utakmici lige malog fudbala kada ga je poslije incidenta jedan od gledalaca koji je izašao na teren najvjerovatnije pesnicom udario u lice. Doktor je tada zadobio povrede vilice. prenosi

Doktor dan prije nesreće uplatio novac za pomoć sirotinji

Dr Denis bio je u Novom Pazaru poznat i kao izuzetno human čovjek, ali on o tome nikada nije želio da govori. Dan prije nesreće doktor je, ispričao je jučer jedan njegov prijatelj, uplatio novac humanitarnoj organizaciji koja pomaže djeci bez roditelja.

Potpredsjednik Bošnjačkog nacionalnog savjeta u Srbiji Esad Rahić ispričao je da mu je doktor Denis B. nedavno spasio život.

Imao sam ozbiljnu zdravstvenu krizu, dr. Denis B. vratio me je u život. Žao mi je što ja nisam bio u prilici da učinim isto. Ovo je veliki gubitak ne samo za njegovu porodicu, već i za cijeli Novi Pazar i Sandžak – rekao je Rahić.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh