Region

Ovako izgleda marina u Kaštelima nakon velikog požara

U velikom požaru u marini u Kaštel Gomilici, izgorjelo je pet skupih jahti.

Marina u Kaštelima nakon velikog požara - Screenshot

Dan nakon naišli smo na sablazne prizore izgorenih jahti.

Vatrogasci još uvijek imaju posla, a mještani su šokirani, piše 24sata.

Ova katastrofa je stigla na ionako zagađena mjesta“, komentiraju tužno mještani.

Podsjetimo, požar koji je buknuo u marini, odnosno pristaništu za privatne brodove, u Kaštelima, stavljen je pod kontrolu oko 23 sata.

Izgorjelo je pet skupih jahti, nema ozlijeđenih, a za sad se ne zna kolika je šteta na jahtama koje su bile pored onih koje su izgorjele.

Svi koji su spavali na svojim brodovima u marini su evakuirani, a iz uprave marine kažu da će se pobrinuti da svi gosti dobiju alternativni smještaj dok se ne utvrde razmjeri štete na svim brodicama.


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh