Region

Ponovo blokada puta Nikšić – Podgorica

Grupa građana i danas je blokirala magistralni put Nikšić-Podgorica, u mjestu Bogetiće.

nezavisne

Blokada puta, kako su u petak saopštili, planirana je do 16 sati, a prolazak će biti omogućen vozilima hitne pomoći, roditeljima sa djecom i bolesnim osobama, navode Vijesti.

U nepotpisanom dopisu “Inicijativni odbor slobodnih građana Crne Gore” zapretio je vladi da će nastaviti proteste i blokadu puteva ako im se premijer Zdravko Krivokapić ne izvini i u potpunosti ne odbaci Odluku o kriterijumima za sticanje crnogorskog državljanstva.

Tzv. komite, pristalice predsjednika Mila Ðukanovića, dale su Krivokapiću rok od tri dana da se izjasni po tim i još nekim njihovim zahtjevima, kao i da se izvini zbog, kako navode, prijetnji koje im je uputio,pišu Nezavisne

Premijeru je dat rok od tri dana da odgovori na njihove zahtjeve ili će u protivnom, zaprijetili su, radikalizovati proteste.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh