Region

Milanu se prije dva dana izgubio trag, očajnoj majci se na njegov broj javio nepoznati čovjek

Milan Ilić (34) iz Donjeg Milanovca (Srbija) nestao je 19. decembra. Izašao je iz porodične kuće i od tada mu se gubi svaki trag.

Milan Ilić - Twitter

Milanov rođeni brat Mihajlo, nestanak je policiji prijavljen juče ujutru, i policija je odmah krenula u potragu, navode “Novosti“.

– Na sebi je imao crne farmerke, bijele patike i teget jaknu sa bijelim krznom – kaže Mihajlo Ilić.

Uznemirena majka Mileva kaže da je prošlo 48 sati nespavanja i brige za djetetom:

– Mog sina su vidjeli juče u gradu. Milanovac je malo mjesto, prepoznao ga je naš poznanik, i javio nam. Očekivali smo da će se vratiti kući – kaže Mileva Ilić.

Milanov nestanak prati i jedna uznemirujuća okolnost. Naime, na njegov vajber broj juče popodne javio se porodici potpuno nepoznat čovjek, tvrdeći da je broj njegov.

– Oko 4 juče popodne na njegov broj se na vajber javio neki nepoznat čovjek i tvrdio da je to njegov broj i da je on iz Svilajnca. Za tih dvadesetak sekundi poziva moj sin je uspio da napravi fotografiju tog čovjeka. Mi ga nikada prije nismo vidjeli – kaže Milanova majka Mileva.

Ukoliko ste vidjeli Milana ili imate bilo kakvu informaciju o njemu, javite na broj 0658089200.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh