Region

Veliki šok – “Čuli smo da joj je naglo pozlilo”: Istražuje se smrt frizerke koju je mladić doveo u bolnicu

‘Čuli smo da joj je naglo pozlilo i da ju je David odmah odvezao u bolnicu u Zagreb. Javio nam je da je umrla u bolnici’.

07.05.2018., Zagreb - Klinicka bolnica Sveti Duh. Photo: Goran Stanzl/PIXSELL

Policija istražuje okolnosti pod kojima je umrla 40-godišnja frizerka Kristina Z. P., koja je u beživotnom stanju u noći na srijedu dovezena u KB Sveti Duh, piše “Jutarnji“.

Kristinu je automobilom u bolnicu dovezao njezin 23-godišnji dečko David B., ali unatoč liječničkoj intervenciji nisu je uspjeli reanimirati. Dežurni liječnik je konstatirao smrt, nakon čega je njezino tijelo prevezeno na obdukciju kako bi se otkrilo od čega je umrla.

Mladić je odveden u policijsku postaju na kriminalističko istraživanje kako bi policija rekonstruirala tok tragedije, a navodno je do nje došlo nakon konzumiranja opijata. “Šokirani smo Kristininom smrću. Čuli smo da joj je naglo pozlilo i da ju je David odmah odvezao u bolnicu u Zagreb. Javio nam je da je umrla u bolnici”, rekao je jedan ukućanin iz kuće Davidove porodice za Jutarnji list.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh