Region

Uz trobojke se kliče i pjeva o Srbiji i Kosovu, proslava bez crnogorske zastave

Proslave liče na one od 30. avgusta, budući da su učesnici i ovog puta nosili zastave druge države

Nikšić , proslava - Instagram

U nekoliko crnogorskih gradova večeras se proslavlja izbor nove Vlade Crne Gore, na čijem je čelu premijer Zdravko Krivokapić, piše portal Cdm.

Iako je na ulicama mnogo manje ljudi, scenario već viđen – proslave liče na one od 30. avgusta, budući da su učesnici i ovog puta nosili zastave druge države. Standardno, kliče se i pjeva o Srbiji i Kosovu.

Tako se proslava nove crnogorske vlade, koliko god zvučalo apsurdno, slavi bez ijedne crnogorske zastave.

Na fotografiji koju su portalu CdM poslali čitaoci, vidi se grupa građana na glavnom gradskom Trgu u Nikšiću sa trobojkama. Slavilo se i u blizini hotela Onogošt, kada su okupljeni, ponovo sa trobojkama, slavili na ulici.

Proslavlja se i u drugim gradovima, gdje se pjevaju pjesme o Kosovu i “sprskom rodu”.

U Nikšiću je jedna grupa učesnika došla do kancelarija Opštinskog odbora DPS-a, gdje su se slikali sa trobojkama i skandirali.


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh