Region

“Ko je ubio mog sina?” – Majka likvidiranog mladića pala u nesvijest, posjedovao lažna dokumenta, ubica došao na električnom trotinetu

O identitetu nastradalog momka, još nema zvanične potvrde.

Mladić koji je ubijen u Beogradu - Blic.rs

Bojan M. (34), koji je ubijen danas oko 15.30 u garaži zgrade u Ulici Đorđa Stanojevića u naselju Belvil na Novom Beogradu, navodno je posjedovao lažna dokumenta na ime Jordan B, zbog čega je prvobitno pogrešno identifikovan. O identitetu nastradalog momka, još nema zvanične potvrde.

Kako javlja reporter “Blica” sa lica mjesta, navodno je maskirani ubica Bojana sačekao u garaži. Kada ga je mladić vidio, počeo je da bježi, ali nije uspio da mu umakne. Izrešetan je sa više hitaca ispred lifa podzemne garaže.

Ubicao je navodno došao na električnom trotinetu.

Na mjesto zločina stigla je i majka ubijenog mladića koja je zapomagala za nastradalim sinom.

– Ko je ubio mog sina? Dajte mi da ga vidim, pustite me! – zapomagala je majka koja je, nedugo zatim, pala u nesvijest. U ovom trenutku komšije i ekipa hitne pomoći pokušavaju da je povrate.

U razgovoru sa reporterom “Blica” komšije tvrde da je Bojan M. bio uzoran i lijepo vaspitan mladić, koji se uvijek javljao.

– Nismo ni mogli da pretpostavimo da se bavi nekim poslovima zbog kojih bi mogao da nastrada – rekle su komšije.

Pucnjava se, kako su rekli očevici, dogodila u garaži zgrade, a da se nešto događa shvatili su tek kada su čuli policijske sirene.

– Nismo čuli nikakvu pucnjavu niti buku, samo smo vidjeli kad je policija počela da dolazi. Neki policijski automobili su tu od jutros, a ostale patrole su došle popodne – kazala je radnica iz obližnjeg lokala.

Kako javlja reporter sa lica mjesta, muškarac, koji je po svemu sudeći stanar zgrade u kojoj je došlo do vatrenog okršaja, vraćao kući kada je ugledao napadača počeo da bježi ka stambenoj zgradi.

Na licu mesta je veliki broj policajaca koji vrše uviđaj, a ulaz u zgradu je blokiran.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh