Region

KON: STIŽE PIK TREĆEG TALASA, PONAŠAJTE SE KAO DA JE ZABRANA KRETANJA

Epidemiolog i član vladinog Kriznog štaba za suzbijanje epidemije koronavirusa Predrag Kon apelovao je na stanovnike Beograda da tokom ove i naredne nedjelje izbjegavaju gužve i skupove i da se ponašaju “kao da je uvedena mjera zabrane kretanja od 19 do 5 časova”.

Epidemiolog Predrag Kon - Vijesti.ba

Kon je u objavi na Facebooku pod naslovom “Posebna molba za Beograđane” upozorio da će epidemija tokom ove i naredne nedelje biti u maksimumu ili piku trećeg talasa.

U ovom periodu izbjegavajte sve gužve i skupove. Ponašajte se kao da je uvedena mjera zabrane kretanja od 19 do 5 časova. Ako ipak morate da izlazite iz kuće… nosite zaštitnu masku uvijek, a posebno u zatvorenom prostoru. Svako dobro!”, naveo je epidemiolog, prenosi “Hayat“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh