Region

Nakon brutalne likvidacije Stojanovića, na meti brat ubijenog navijača

Ubistvo Strahinje Stojanovića, čiji je automobil dignut u vazduh u nedjelju, povezuje se sa osvetom Luke Bojovića za likvidaciju poznatog advokata Dragoslava Miše Ognjanovića krajem jula 2018. godine.

Strahinja Stojanović - Screenshot

Stojanović se sumnjičio da je u danima pred ubistvo pratio advokata, a interesantno je da se osim njega sa zločinom povezivao i brat ubijenog vođe navijača Crvene zvezde.

Najmanje dva napadača stoje iza likvidacije Ognjanovića koja se dogodila prije dvije godine na Novom Beogradu, ispred zgrade u kojoj je ubijeni advokat živio. Napadači su neko vrijeme intezivno pratili advokata i njegovo kretanje kako bi likvidacija što profesionalnije bila obavljena.

Od samog početka istraga zločina kretala se u jednom smjeru – da je Ognjanović ubijen zbog dobrih odnosa sa Lukom Bojovićem, čiju je porodicu pravno zastupao, ali i dvije osobe su se provlačile kao osumnjičeni za napad.

Kako su mediji izvještavali ranije, jedan od njih bio je upravo ubijeni Strahinja Stojanović, pod čiji je automobil postavljen eksploziv C-4 i koji je poginuo u eksploziji, dok se kao drugi napadač pominjao i brat ubijenog vođe navijača Crvene zvezde,prenosi Slobodnabosna

Kako portal Nova.rs saznaje, nije isključeno da se brat vođe navijača trenutno nalazi u opasnosti, pošto po svemu sudeći, Bojovićeva grupa namjerava da se osveti za ubistvo advokata.

Brat ubijenog vođe navijača također iza sebe ima pozamašni dosje, a neko vrijeme sumnjalo se da se on krije u Španiji, međutim, ti navodi demantovani su nakon što je viđen u Beogradu.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh