Region

Megaoluja harala po Hrvatskoj: Najgore u Dubrovniku i Požegi, Vakula ima novu prognozu

Količina vode u Vojnovićevoj u Dubrovniku bila je tolika da je jedan građanin “zaplivao” na madracu

olija jutarnji

Nevrijeme praćeno obilnom kišom u utorak je pogodilo dubrovačko područje, što je dovelo do poplavljivanja brojnih prometnica i prometnih zastoja, javlja Dubrovački vjesnik.
slijevali i potoci.Tako je poplavljena Ulica Ive Vojnovića, gdje se nedaleko od skretanja za Hladnicu napravio pravi mali bazen koji je sudionicima u prometu zadao poteškoće.

Dubrovački dnevnik javlja da je količina vode na kolniku bila toliko velika da je jedan Dubrovčanin poplavljenom Vojnovićevom ulicom “plivao” na madracu za napuhavanje te da je poplavljen i dio Ploča te da se niz Župsku ulicu slijevala velika količina vode. DuList piše da je poplava bilo u Gružu,piše Jutarnji


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh