Region

Tragično nastradala Milena (28), majka dvoje djece: Krenula sa prijateljem motorom na rođendan, pa poginula na licu mjesta

Milenu poznanici i prijatelji opisuju kao vrijednu i radnu osobu.

Milena Milaćević - Facebook

U saobraćajnoj nesreći koja se dogodila u subotu oko 8:30 kod sela Čiflik između Bele Palanke i Pirota nastradala je Milena Milaćević (28) iz Knjaževca (Srbija).

Kako prema dosadašnjim saznanjima, nesreća se dogodila kada je motor kojim je upravljao njen prijatelj M. M. (26), pod još uvijek nerazjašnjenim okolnostima sletio sa puta, nezvanično, on je prošao sa lakšim povredama, prenosi “Blic“.

Kako se saznaje, Milena je radila u jednom kafiću u Knjaževcu i na kraju smjene, po nju je došao prijatelj M. M. koji je vozio Yamahu R1.

– Čuli smo da su krenuli u Niš na rođendan kod Mileninog bivšeg momka. Kako se i šta desilo, ne znamo. Ali ovo je strašna tragedija – kažu mještani Knjaževca.

Milenu poznanici i prijatelji opisuju kao vrijednu i radnu osobu.

– Bila je vesela, dobar radnik i dobar drug. Voljela je motore – kaže jedan Knjaževčanin.

Milena je kako se saznaje imala dvoje djece, sina od pet i kćerku od četiri godine, koji su nakon razvoda pripali njenom bivšem mužu.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh